Färre snoriga småttingar med våra Infravärmepaneler

Laddar... 15 min read
Färre snoriga småttingar med våra Infravärmepaneler

Färre snoriga småttingar med våra infravärmepaneler

Trött på att vabba? Kanske inomhusmiljön med kalla golv gör att ditt barn drar på sig förkylningar? Våra infravärmepaneler kan vara lösningen till ett friskare liv för småknattar.

Med vanliga element, så kallad konvektionsvärme, stiger värmen och lägger sig uppe i taket. Skillnaden på värmen nere på golvet och på övre höjder blir markant. Är det 25 grader i taket stannar ofta tempen på 15 grader vid golvet.

Och vad tycker små barn som kryper om det? Brrr, så klart.

Om du med hjälp av element ska få sköna 20 grader på golvet blir det ca 25 grader i brösthöjd och uppåt hela 30 grader under taket. Och vad tycker plånboken om det så här i bisarra elkostnadspristider? Tvi, förstås.

En dubbel vinst


Så varför inte slå två flugor i en smäll? Skaffa våra infravärmepaneler! Värna om att dina barn som väl ska ha det gott och mysigt när de kryper eller styltar omkring där nere på golvet – vilket förstås har högsta prioritet – och sänk samtidigt dina elkostnader!

Eftersom värmen från våra infravärmepaneler sätter sig i golv, väggar, tak, möbler samt annan materia och även på människor blir den jämnt fördelad – plus att själva värmen är mjuk och skön. (Jämför med den fräna, nästan otäcka brännande värmen från till exempel ett vanligt el-element).

"Med våra infravärmepaneler installerade sträcker sig gärna både misse och vovve ut på golvet och njuter av den sköna värmen där nere"

Samma värme för alla är vårt motto


Alla varelser i rummet delar på lika god och skön värme. Tremånadersknatten på golvet precis som tvåmetersmannen högt där uppe.

En annan aspekt som innebär fördel infravärmepaneler är vad som händer när du vädrar genom att en balkong- eller ytterdörr öppnas en kall dag. Då kyls golvet av först. Och det är inte tvåmetersmannen som främst känner av temperaturförändringen...

Vi får också inspel från familjer som har katt och hund. Utan våra paneler har de märkt att husdjuren ofta har kalla tassar och därför väldigt gärna hoppar upp i säng eller soffa och värmen där. Vilket så klart är mysigt.

Men med våra infravärmepaneler installerade sträcker sig gärna både misse och vovve ut på golvet och njuter av den sköna värmen där nere. Det gör att vi förstås gärna kryper ner själva på golvet och lägger oss och gosar med våra fyrbenta familjemedlemmar.

Infravärme inomhus


 1. Product image
  Infravärmepanel Standard 1400W

  Uppvärmda golv

  Förebygger fukt- och mögelskador

  Torkar upp fukt

  Tillverkad i Tyskland

  Från 7 490,00 kr
 2. bild
  Infravärmespegel Mirror 800W

  Uppvärmda golv

  Förebygger fukt- och mögelskador

  Tillverkad i Tyskland

  Värmer badrum upp till 10 m2

  Från 4 990,00 kr Regular Price 6 490,00 kr

Se vårt sortiment för

Previous article:
Next article:
Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension
Copyright © 2024 Infracenter Sverige AB