Sänk din elkostnad på uppvärmningen

Fördelar med våra infrapaneler:

- Sänker din elkostnad på uppvärmning.

- Vår infravärme lagras i alla ytor, ger varma golv.

- Tål fuktiga miljöer med IP54.

- Monteras enkelt i undertak eller på vägg.

- Förebygger fukt och mögelskador.

- Ger hälsosam värme, avslappnande effekt på muskler.

- Ger golvvärme och förbättrad luftkvalitet.

- Beräknad hållbarhet är ca 30-40 år.

  • HÄLSOSAM, EFFEKTIV VÄRME - SOM EN SOL I MINIATYR

  • KVALITETS PRODUKTER, LÅG INSTALLATIONS KOSTNAD OCH LÅNG HÅLLBARHET

  • TÅL FUKT OCH FÖREBYGGER FUKT- OCH MÖGELSKADOR

  • VÄRMER YTOR OCH GOLV VÄRMEN STANNAR KVAR

Varför Infracenter?

KVALITETSPRODUKTER - ERFARENHET - KUNSKAP - LAGER I LILLA EDET 

90% av värmen från våra tyska paneler går ut till rummet. Våra infraprodukter är av mycket hög kvalitet.
Enklare paneler skickar 50% av värmen in i väggen, vilket inte alls är bra eller effektivt. 

infra_90_3.jpg

 

Sänk uppvärmningskostanden och få ner elförbrukningen

- Installera en termostat i varje rum med våra Infrapaneler - Låt det vara exempelvis 15 grader i huset om ingen är hemma. Det går även att programmera så att du sänker temperaturen i flertalet rum då alla sover.  En sänkning med 5 grader ger en halverad uppvärmningskostnad.

- Infracenter Infrapaneler är effektivt - Infravågor rör sig likadant som solens ljusvågor. För att det skall bli så ljust som möjligt i ett rum placeras lampor vanligtvis i undertaket eller på centrala ställen på väggen. Precis på samma sätt skall infrapaneler placeras, i undertaket eller centralt i rummet på en vägg. Med rätt placering värms rummet upp mycket snabbare, vilket också bidrar till en lägre energiförbrukning.

-Våra infrapaneler ger jämnare värmespridning - Gör att man kan sänka 1 eller 2 grader, och ändå uppleva samma värme som innan. Är rummet rätt dimensionerat så är våra paneler på ca 1/3 av tiden under vinterhalvåret. Ett "vanligt" element är ofta på mycket mer än så.

UTVALDA PRODUKTER

Köp kvalitetsprodukter direkt från grossisten

Vi på Infracenter kan infravärme och vi står för kvalitet och kunskap. Våra infravärmepaneler är diskreta och energieffektiva.  Vi hjälper våra kunder till bästa möjliga lösningar för såväl komfort som plånbok. Är du osäker på vilken produkt som passar dig bäst, så kontakta oss gärna!

Kontakta oss

Lägre kostnad och skönare värme i Engmans villa i Kungsbacka

Skönare värme och en besparing i uppvärmningskostnader på cirka 20 procent. Familjen Engman har installerat Infracenter infravärmepaneler i villans alla rum och ser bara uppsidor med att ha konverterat från traditionell uppvärmning.

 
 

LÄS MER

INFRAPANELER - Nöjd kund med Kontor på 1700m2 i Falköping 

Anders Karlsson är VD och ägare av Granox Fastigheter, och driver bl a en fastighet på 1700m2 i Falköping. Efter ha testat många olika värmekällor föll valet på infrapaneler från Infracenter. Första gången Anders kom i kontakt med infravärmepaneler var i Norge för många år sedan. Då det fungerade väldigt bra blev det naturligt att sätta in det i deras stora fastighet i Falköping. 

LÄS MER

Nu älskar Jessica sitt golv i Stockholm ”Som att gå på solvarm sand”

Jessica Nelin och hennes make har installerat infravärmepaneler i två bostäder – och är helt sålda. Dels för att energiförbrukningen minskar, dels för den härliga värmen.

– Det blir en sådan skön, mjuk värme. Jag förstår inte varför inte alla har infravärmepaneler, säger Jessica Nelin.

 

 

LÄS MER

UTVALDA PRODUKTER

Infravärmepaneler ger Lena hälsosam/snabb värme och sänkt uppvärmningskostnad i Täby  

"Tidigare fick jag gå i tofflor och ha på mig filtar när jag satt still. Det behöver jag inte nu. Jag behöver nu inte ha på golvvärmen, då panelerna är billigare i drift. Detta minskar uppvärmningskostnaderna radikalt! Jag är supernöjd! Det går ju så fort att få upp värmen, det tar bara några minuter att få upp värmen i ett rum. Att reglera andra typer av element i en bostad är ju mycket trögare och därför dyrare"

Lena Styfberg

LÄS MER

Infravärmen vinner matchen mot elementen

Värme från vanliga element lagras i luft – och försvinner. Infravärme lagras i alla ytor – och stannar kvar. Där är den stora skillnaden mellan infravärmepaneler och vanliga element. 

LÄS MER

INFRAVÄRME

Den enkla vägen till ett varmt och härligt badrum med varma ytor och golv 


Är du orolig för fukt och mögel i badrummet? Längtar du efter behagligt varma golv att gå på?  Då är energisnåla infravärmepaneler från Infracenter lösningen. Vi erbjuder en enkel och snabb lösning till varmt och välkomnande badrum. Och skydd mot framtida fuktproblem.

LÄS MER

INFRAVÄRME FÖR BADRUM

Lika effektiv och hälsosam värme som en mini-sol

Infravärme fungerar på samma sätt - som en sol i miniatyr som skickar långvågig infraröd värme utan kontakt med objektet som värms upp. Infracenters infravärmepaneler ger en mjuk, hälsosam och behaglig värme. Värmen stannar kvar i alla ytor tillskillnad från luftburen traditionell värme som försvinner ut genom taket.

LÄS MER

Våra nöjda kunder

 

Många gånger hör kunder av sig till oss och berättar hur det blev med sina nya infravärmeprodukter. Det är många som har sänkt sina uppvärmningskostnader och fått varma golv. Andra är nöjda med att kunna sitta ute under senhöst i uterummet eller på den inglasade balkongen. Det är alltid lika roligt att höra ifrån våra kunder.

LÄS MER

Infravärme - vad, hur, varför?

  • Mjuk, behaglig och energieffektiv värme
  • Punktvärme där den behövs och som kan integreras i akustiktak
  • Sänk din uppvärmningskostnad
  • Förebygger fukt- och mögelskador
Hur fungerar infravärme?