Infravärme för verksamheten

Infravärmepaneler har gjort nytta och spridit behaglig värme till kontor, butiker, verkstäder, industrihallar, stall med flera runt om i Europa. Och nu även i vårt avlånga kalla land. Infracenters infravärmepaneler ger möjlighet till fullgod värme utan kallras, till en låg elkostnad. De är särskilt utformade för att ge ett bra arbetsklimat med effektiva medel. De är enkla att integrera i ackustiktak eller annan verksamhetsmiljö och arbetar helt ljudlöst.

Infravärme för kontor

Har ni kallt på kontoret? Eller tycker några att det är kallt på kontoret? Det är inte ovanligt att kvinnor fryser och män tycker det är lagom. Med infravärme på kontoret kan ni skapa punktvärme för den som är frusen. Eller behaglig värme för alla. Infravärme värmer stolar, bord och ytor. En värme som stannar länge och ger bästa möjliga arbetsmiljö.

Läs mer

Infra värme för butik

Många butiker och verksamheter med gatuläge har en utmaning i att behålla en jämn och behaglig värme på grund av automatiska dörrar och mycket spring ut och in. Med infravärmepaneler får du en utmärkt lösning som dessutom kommer att löna sig i längden.

Läs mer

Infravärme för restaurang

Många restaurangverksamheter med gatuläge har en utmaning i att behålla en jämn och behaglig värme på grund av automatiska dörrar och mycket spring ut och in. Med infravärmepaneler får du en utmärkt lösning som dessutom kommer att löna sig i längden.

Läs mer

Infravärme för hotellets foajé, reception eller bar

I en foajé eller reception finns mycket genomfart ut och in året om. Det ställer höga krav på värmesystemet som finns i lokalen. Med infravärmepaneler får du en utmärkt lösning med behaglig värme som stannar länge. 

Läs mer

Infravärme för lager och verkstad

Ett energisnålt värmesystem är viktigt för lager och verkstadshallar. Infravärmepaneler är ett perfekt värmesystem för den här typen av lokaler.

Läs mer

Infravärme för stall

Infravärmepaneler i stallet ger både ryttare och hästar en behaglig miljö och motverkar problem med fukt och mögel.

Läs mer

Infravärme i träningslokalen

Med infravärmepaneler i taket är det enkelt att få en skön och behaglig temperatur i gymlokalerna. Att kunna kontrollera temperaturen i rummet kan vara direkt avgörande för att yoga- eller gympasset ska upplevas positivt av såväl instruktörer som utövare.

Läs mer