Infravärme för verksamheten

Infravärmepaneler har gjort nytta och spridit behaglig värme till kontor, butiker, verkstäder, industrihallar, stall med flera runt om i Europa. Och nu även i vårt avlånga kalla land. Infracenters infravärmepaneler ger möjlighet till fullgod värme utan kallras, till en låg elkostnad. De är särskilt utformade för att ge ett bra arbetsklimat med effektiva medel. De är enkla att integrera i ackustiktak eller annan verksamhetsmiljö och arbetar helt ljudlöst.

Infravärme för kontor


Har ni kallt på kontoret? Eller tycker några att det är kallt på kontoret? Det är inte ovanligt att kvinnor fryser och män tycker det är lagom. Med infravärme på kontoret kan ni skapa punktvärme för den som är frusen. Eller behaglig värme för alla. Infravärme värmer stolar, bord och ytor. En värme som stannar länge och ger bästa möjliga arbetsmiljö.

Infravärme kontor bildInfravärme kontor bild
Infravärme butik bildInfravärme butik bild

Infravärme för butik


Många butiker och verksamheter med gatuläge har en utmaning i att behålla en jämn och behaglig värme på grund av automatiska dörrar och mycket spring ut och in. Med infravärmepaneler får du en utmärkt lösning som dessutom kommer att löna sig i längden.

Infravärme för restaurang


Många restaurangverksamheter med gatuläge har en utmaning i att behålla en jämn och behaglig värme på grund av automatiska dörrar och mycket spring ut och in. Med infravärmepaneler får du en utmärkt lösning som dessutom kommer att löna sig i längden.

Infravärme reception bildInfravärme reception bild

Infravärme för hotellets foajé, reception eller bar


I en foajé eller reception finns mycket genomfart ut och in året om. Det ställer höga krav på värmesystemet som finns i lokalen. Med infravärmepaneler får du en utmärkt lösning med behaglig värme som stannar länge. 

Infravärme för lager och verkstad

Ett energisnålt värmesystem är viktigt för lager och verkstadshallar. Infravärmepaneler är ett perfekt värmesystem för den här typen av lokaler.

Infravärme lager i verkstadenInfravärme lager i verkstaden
Infravärme i stalletInfravärme i stallet

Infravärme för stall

Infravärmepaneler i stallet ger både ryttare och hästar en behaglig miljö och motverkar problem med fukt och mögel.

Infravärme i träningslokalen

Med infravärmepaneler i taket är det enkelt att få en skön och behaglig temperatur i gymlokalerna. Att kunna kontrollera temperaturen i rummet kan vara direkt avgörande för att yoga- eller gympasset ska upplevas positivt av såväl instruktörer som utövare.

Infravärme i träningslokalen bildInfravärme i träningslokalen bild
Copyright © 2024 Infracenter Sverige AB