Trådlös, programmeringsbar rumstermostat RT510 med tillhörande plug-in

1 395 kr

Färg

Finns i lager

Fri frakt

Trådlös programmeringsbar termostat som ger dig full kontroll över inomhusklimatet. RT510 kommunicerar med radiovågor,  som enkelt tar sig igenom väggar inomhus. Termostaten har en stor och tydlig LCD-display och rejäla knappar som gör den enkel att avläsa och använda. Rekommenderas för klimatkontroll av Infracenters värmepaneler.

 

MANUAL

HUR MAN KOPPLA IHOP RELÄ MED TERMOSTAT

 

Trådlös, enkel termostat som gör det möjligt att kontrollera inomhusklimatet. Justera enkelt till önskad temperatur med de tydliga knapparna. Termostaten är utrustad med underhållsläge och har en lättläst display. RT510 är även utrustad med en mängd smarta funktioner som förinställda program, frostskyddsläge och sleep-läge. Den kommer förprogrammerad och är vid leverans redan ihop-parad med sin mottagare. Allt för snabb och smidig installation. Termostaten har ett trådlöst system så att du kan gömma kopplingen och få en riktigt snygg lösning.

  • Trådlös kommunikation
  • Förinställda program 
  • Frostskyddsläge
  • Automatisk ihopparning med mottagare
  • Bakgrundsbelyst LCD-skärm
  • SLEEP-läge 

 

Spara med en bra termostat

En säker och väl fungerande termostat utgör själva navet i värmesystemet. Det är termostaten som bestämmer hur stor del av din förvalda och installerade effekt som ska användas. Om du satsar på bra kvalitet här så behöver du inte oroa dig för om temperaturen blir jämn eller inte – för det blir den. Du får dessutom de bästa förutsättningarna för en lägre energiförbrukning.

Digitalt för hög precision

Samtliga Infracenters termostater är digitala. Digitalitet innebär högsta möjliga precision av temperaturen. Precision är en nyckelfunktion för termostater då det ofta blir stor skillnad mellan olika grader. Med en digital termostat får du precis den värme du önskar, och när den uppnås slutar infrapanelerna att arbeta och du spar energi.

Funktion & dimension    

Enkel styrning av infravärmepaneler.
Dimensioner mottagare: 44 x 44 x 26 (mm)
Dimensioner sändare: 120 x 96 x 29 (mm)

Garanti
3 år
Dimensioner mottagare
44 x 44 x 26 mm
Dimensioner sändare
120 x 96 x 29 mm
Max effekt watt
3600
Wifi
Nej
Appstyrning
Nej
Färg
Vit
Serie
-
Varumärke
-
Namn på dokument 1
Namn för dokument 2

Omdömen ()