Trådlös, programmeringsbar rumstermostat RT510 med tillhörande relä, Denna termostat ingår i paketen.

1 195 kr

Färg

Finns i lager

Fri frakt

Trådlös programmeringsbar termostat som ger dig full kontroll över inomhusklimatet. RT510 kommunicerar med radiovågor,  som enkelt tar sig igenom väggar inomhus. Termostaten gör det enkelt att upprätthålla en jämn och behaglig temperatur i rummet. Programmera egna inställningar eller använd befintliga. Rekommenderas för klimatkontroll av InfraCenters värmepaneler. 

MANUAL

HUR MAN KOPPLA IHOP RELÄ MED TERMOSTAT

 

Programmeringsbar, trådlös termostat som möjliggör kostnadseffektiv kontroll över inomhusklimatet. Termostaten har en extra stor och tydlig LCD-display och rejäla knappar som gör den enkel att avläsa och använda. IC510 är utrustad med en mängd smarta funktioner som gör det möjligt att optimera hemma-klimatet både komfortmässigt och kostnadsmässigt. Den kommer förprogrammerad och är vid leverans redan ihop-parad med sin mottagare. Allt för snabb och smidig installation. Rekommenderas för klimatkontroll av InfraCenters värmepaneler.

  • 24 timmars programmeringsflexibilitet
  • Inbyggd startprogrammering för snabb installation
  • Frostskydd
  • Semesterläge
  • Boost-funktion
  • Användarvänlig
  • Snygg & diskret design

Vikten av en bra termostat

En bra och väl fungerande termostat utgör själva navet i värmesystemet. Det är termostaten som bestämmer hur stor del av din förvalda och installerade effekt som ska användas. Om du satsar på bra kvalitet här så behöver du inte oroa dig för om temperaturen blir jämn eller inte – för det blir den. Du får dessutom de bästa förutsättningarna för en lägre energiförbrukning.

Gör besparingar

Våra termostater köper vi från Danmark och är utav högsta kvalitet med hela 5 års garanti. De är alla digitala, då vi vet att det är då man uppnår högsta möjliga precision av temperaturen. Precision är en nyckelfunktion för termostater då det ofta blir stor skillnad mellan olika grader. Med en digital termostat får du precis den värme du önskar, och när den uppnås slutar infrapanelerna att arbeta och du spar energi.

Garanti
5 år
Dimensioner mottagare
-
Dimensioner sändare
-
Färg
Vit
Serie
-
Varumärke
-
Namn på dokument 1
Namn för dokument 2

Omdömen ()