Fördelar med infrapaneler från Infracenter:

- Sänker din uppvärmningskostnad.

- Infravärme lagras i alla ytor, ger varma golv.

- Tål fuktiga miljöer med IP54.

- Monteras enkelt i undertak eller på vägg.

- Förebygger fukt och mögelskador.

- Ger hälsosam värme, avslappnande effekt på muskler.

- Ger golvärme och förbättrad luftkvalitet.

Spara pengar med Infracenter - Hur gör man det?

- Installera en termostat i varje rum med våra effektiva Infrapaneler - Låt det vara exempelvis 15 grader i huset om ingen är hemma. Det går även att programmera så att du sänker temperaturen i flertalet rum då alla sover.  

- Vår infravärme är effektiv och Infravågor rör sig likadant som solens ljusvågor. För att det skall bli så ljust som möjligt i ett rum placeras lampor vanligtvis i undertaket eller på centrala ställen på väggen. Precis på samma sätt skall infrapaneler placeras, i undertaket eller centralt i rummet på en vägg. Med rätt placering värms rummet upp mycket snabbare, vilket också bidrar till en lägre energiförbrukning.

- Våra infrapaneler ger Jämnare värmespridning - Gör att man kan sänka 1 eller 2 grader, och ändå uppleva samma värme som innan.

Varför infrapaneler från Infracenter?

90% av värmen från våra tyska paneler går ut till rummet. Enklare paneler skickar 50% av värmen in i väggen, vilket inte alls blir lika effektivt.

infra90.jpg

Lägre kostnad och skönare värme i Engmans villa i Kungsbacka

Skönare värme och en besparing i uppvärmningskostnader på cirka 20 procent. Familjen Engman har installerat Infracenter infravärmepaneler i villans alla rum och ser bara uppsidor med att ha konverterat från traditionell uppvärmning.

 
 

LÄS MER

UTVALDA PANELER

Köp kvalitetsprodukter direkt från grossisten

Vi på Infracenter kan infravärme och vi står för kvalitet och kunskap. Våra infravärmepaneler är diskreta och energieffektiva.  Vi hjälper våra kunder till bästa möjliga lösningar för såväl komfort som plånbok. Är du osäker på vilken produkt som passar dig bäst, så kontakta oss gärna!

Kontakta oss

Nu älskar Jessica sitt golv i Stockholm ”Som att gå på solvarm sand”

Jessica Nelin och hennes make har installerat infravärmepaneler i två bostäder – och är helt sålda. Dels för att energiförbrukningen minskar, dels för den härliga värmen.

– Det blir en sådan skön, mjuk värme. Jag förstår inte varför inte alla har infravärmepaneler, säger Jessica Nelin.

 

 

LÄS MER

Utvalda produkter

Lika effektiv och hälsosam värme som en mini sol

Våra infravärmepanel fungerar på samma sätt. Som en sol i miniatyr som skickar långvågig infraröd värme utan kontakt med objektet som värms upp. Infracenters infravärmepaneler ger en mjuk, hälsosam och behaglig värme. Värmen stannar kvar i alla ytor tillskillnad från luftburen traditionell värme som försvinner ut genom taket.

LÄS MER

Infravärmepaneler ger Lena snabb värme och sänkt kostnad i Täby

Fyra infravärmepaneler i taket i nedre plan på ett 103 kvadratmeter stort radhus. De gör att Lena Styfberg sänker sin uppvärmningskostnad med runt 20 procent.

 

 

 

LÄS MER

UTERUM

Infravärme - vad, hur, varför?

  • Mjuk, behaglig och energieffektiv värme
  • Punktvärme där den behövs och som kan integreras i akustiktak
  • Sänk din uppvärmningskostnad
  • Förebygger fukt- och mögelskador
Hur fungerar infravärme?

Våra nöjda kunder

 

Många gånger hör kunder av sig till oss och berättar hur det blev med sina nya infravärmeprodukter. Det är många som har sänkt sina uppvärmningskostnader och fått varma golv. Andra är nöjda med att kunna sitta ute under senhöst i uterummet eller på den inglasade balkongen. Det är alltid lika roligt att höra ifrån våra kunder.

LÄS MER