Några ord från våra kunder

Många gånger hör kunder av sig till oss och berättar hur det blev med sina nya infravärmeprodukter. De är nöjda över att favoritfåtöljen nu också är ett varmt hörn av huset. De är nöjda med kunna sitta ute under senhöst på den inglasade balkongen. Ibland vill de bara tala om att produkterna ”faktiskt fungerar”. Vi är så klart inte förvånande över att våra produkter gör nytta. Men det är alltid lika roligt att höra ifrån våra kunder. 

Badrum

Det funkar mycket bättre än jag trodde. Jag är så nöjd. Även min elektriker blev imponerad. Han sa att han också kommer och att beställa paneler från er.
Margot, Mora

Balkong

”Är så fantastiskt nöjd.”

Helena, Vällingby

Fritidshus

”Vi har en braskamin, men den är mest för mysfaktorn. Annars är infravärmepanelerna vår enda värmekälla.”
Fredrik, Gällivare

Uterum

”Jag och min fru är jättenöjda, det kommer en sån skön värme. Och hela uterummet blir varmt, inget snack om den saken.”
Jöran, Sundsvall

Inglasad balkong

Ulf från Örnsköldsvik skickade den här fina bilden till oss från sin inglasade balkong. Han har integrerat grå infravärmepaneler med grå akustikplattor i taket. Snyggt!
Kundtjänst

”Jag vill till att börja med berätta att vi är mer än nöjda med den panel som du sände för några veckor sedan. Den är nu installerad i Västra valvet och guiderna som står och tar emot besökarna i det annars så kalla rummet upplever nu en behaglig värme invid panelen. Vi skulle därför vilja beställa ytterligare en panel av samma sort som tidigare.” 

Katarina Wiklund, Hovet

Kundtjänst fick ett tips från en nöjd kund. Förutom att värma rummet så passar Klaus på att torka torka chili och svamp. Han säger så här:

”Det luktar ingenting i huset. Om man har en vanlig svamptork så drar det väldigt mycket mer ström och det luktar svamp i hela huset. Det gör det inte nu. Dessutom värmer jag huset samtidigt.
Klaus