20% rabatt på hela sortimentet

Vill du förlänga säsongen på din balkong. Eller skapa varma härliga förutsättningar i badrummet? Infracenter har satt samman ett erbjudande till dig som är bostadsrättsägare. Vi erbjuder moderna infravärmeprodukter som ger känslan av vårsolens härliga värme på balkongen. Som gör badrummet behagligt varmt. Och som dessutom får fukt att försvinna. När vi pratar infravärme, menar vi värme som gör oss gott. Erbjudandet gäller dig som är bostadsrättsägare och har tagit emot en rabattkod från Infracenter. Vill din bostadsrättsförening också bli med infravärme? Tveka inte att höra av er!

Varma golv utan ingrepp

Sätt infravärmepaneler i taket eller på väggen och öka komforten rejält i badrummet. Förutom att göra golven behagliga att gå på så torkar infravärmen upp vatten från ytor och håller därmed eventuella fuktproblem på avstånd.

- Skön, mjuk värme i badrummet.
- Torkar upp och förebygger fukt.
- Termostat gör det energieffektivt.

Badrum

Värm balkongen med infravärme

Visste du att man kan sätta tunna, snygga infravärmepaneler i taket på den inglasade balkongen? Och vips förlänga den härliga utesäsongen.

- Värmer härligt och energieffektivt när man behöver det.
- Torkar upp och förebygger fukt.
- Enkelt att montera.

Inglasad balkong

Inglasad balkong

Infravärme - mjuk och behaglig värme

Kortfattat är det skönt, varmt och energisnålt. Infraröd värme inomhus håller på att erövra världen. Och våra infravärmepaneler leder ”revolutionen” i Norden. 

Hur fungerar det?

Värme kan överföras från ett objekt till ett annat trots att de inte är anslutna till varandra, så kallad infravärme. Jämför med solen. Den värmer upp jordens all materia trots att 150 miljoner kilometer rymd skiljer och oberoende av lufttemperatur. Infraröd (IR) värme är naturens egentliga värmekälla och finns naturligt i vår omgivning som infraröda vågor.

Infra_vs_element_artikel.jpg

När infravärmen sprids lagras värmen i material som till exempel väggar och golv. En värme som stannar kvar länge. Värme från "vanliga" element värmer luften och stiger snabbt mot taket, för att sedan försvinna ut genom ventilationen. 

 

Vill du veta mer?

Vi på Infracenter kan värme i allmänhet och infravärme i synnerhet. Vi vet att det är stor skillnad på infravärme och infravärme. Vi är noga med kvalitet och därför tillverkas de flesta av våra produkter tillverkas i Tyskland.  

Har du frågor, tvekan inte att kontakta oss på info@infracenter.se