Infravärme för kontoret

Nöjdare medarbetare och högre effektivitet med en varm och behaglig arbetsmiljö. Fråga oss gärna om infravärme till kontoret. Punktvärme för den frusne eller generell behaglig värme för alla. Vi har svaren. 

Varför infravärmepaneler på kontor

  • Mjuk och behaglig värme
  • Punktvärme där den behövs
  • Energieffektivt
  • Monteras på vägg, undertak eller fälls in i undertaket
  • Förebygger mot fukt- och mögelskador
  • Nöjdare medarbetare

Investera i dina medarbetare

Kallt på kontoret? Säkra värmen på kontoret med infravärme! Infravärme värmer stolar, bord och ytor så att du får bästa möjliga arbetsmiljö. På kontoret är arbetsmiljön extra viktig, eftersom att man ofta är stillasittande i längre perioder. En stor del utav arbetsmiljön är värmen på kontoret. Om det är kallt i lokalen blir man stel i kroppen och fingrarna och kan inte arbeta lika effektivt. Med värmepaneler infällda i takplattorna får du en behaglig luft och värme i alla ytor.

Bättre arbetsmiljö med värme på kontoret

Kalla arbetsplatser är ett stort arbetsmiljöproblem för många under vinterhalvåret. Då kan punktinsatser med värmepaneler vara en optimal lösning för er som har problem att få upp värmen i vissa rum eller lider av kallras vid fönster och golv. Ett snabbt och effektivt sätt att skapa en bra arbetsmiljö för de anställda. Genom att tillverka värmepaneler i samma mått som takplattorna i undertaket, får du en optimal lösning för värme på kontoret. Du slipper ha värmefläktar och element som står överallt, då värmelösningen istället är integrerad i taket och därför är omärkbar! Infravärmen gör så att ytorna på kontoret, som skrivbord och stolar, värms upp och blir skönt att arbeta vid.

Infravarme_akustiktak_aluminium.jpg

Anpassa temperaturen efter behov

Tanken med infrapaneler är att man styr alla rum separat med en termostat. Eftersom värmen reagerar snabbt kan du programmera in en sänkning ner till exempelvis 15 grader när ingen är på kontoret eller i de rum som inte behöver lika varmt. Varje medarbetare kan få den temperatur i rummet de vill. Det är billigare än att ha 20 grader i alla rum dygnet runt. Troligtvis har du också en nöjdare personal.

Kan integreras i akustiktak

Vi har tre olika paneler som passar utmärkt både på vägg, undertak eller i akustiktak. Panelen på bilden har måtten 119,5 x 59,5 cm och heter Standard 900W. Men vi har även kvadratiska Standard 450W med måtten 59,5 x 59,5 cm och Standard 1400W med måtten 179,5 x 59,5cm.

Infravarme_akustiktak.jpg

Förebygger fukt- och mögelskador 

Infravärme drar ur fukt ur golv och väggar, vilket betyder att infravärmepanel förebygger fukt- och mögelskador. Fukten hamnar sedan i luften, vilket ger en behaglig luftfuktighet vilket är mycket gynnsamt för luftrören. Många andra uppvärmningsformen drar ur fukten ur luften och gör den torr. Och fukt i golv och väggar är svårt att få bort. Det är till och med så att tyska försäkringsbolag idag ställer krav på att det ska sitta infrapaneler i bland annat badrum då fuktskadorna kostar samhället enorma pengar varje år.

Produkter som håller länge

Infracenters produkter håller länge. Vi ger 5–15 års produktgaranti på alla infravärmepaneler från tillverkarna i Tyskland. Skulle produkten mot förmodan gå sönder så är det bara att hänga ner den så skickar vi en ny utan kostnad.

 

Produkter för kontor